Gastles

Mededeling over gastlessen in verband met Corona.

Vitens volgt het advies van het kabinet en het RIVM in haar maatregelen ten aanzien van haar activiteiten om verdere verspreiding van Corona te voorkomen. Onze educatieve programma’s zoals de gastlessen op (basis)scholen en de IVN Veldlessen worden tot en met maandag 31 augustus geannuleerd.

Uiteraard nemen wij uw aanvraag wel in behandeling en kunt u alvast een gastles boeken voor het nieuwe schooljaar 2020/2021 (vanaf 1 september 2020). Uiteraard hanteren we ook dan de geldende richtlijnen omtrent de coronamaatregelen van het RIVM.

Bij Vitens weten we veel over kraanwater. We kunnen je alles vertellen over het winnen, zuiveren en vervoeren van goed drinkwater. En dat doen we dan ook graag! Hoe? Door een gastles te geven op jouw basisschool. We komen niet alleen iets vertellen over kraanwater; we gaan ook leuke dingen doen! De Vitens medewerker neemt een leuke Kraanwaterbox mee met twee leerzame waterproefjes en een interactieve quiz. Daarnaast krijgen de kinderen ook een eigen bidon en een sleutelhanger.

Wil jij op jouw basisschool een gastles over kraanwater krijgen? Klik hieronder op ‘Aanmelden’ en vraag via het formulier een gastles aan.

Aanmelden

Let op: registreer jouw school eerst, daarna kun je de informatie over de gastdocenten inzien en een gastles boeken.